4 мар. 2011 г., 18:08

Изповед 

  Поэзия » Любовная
510 0 2

Обичам те и това ме съсипва.

Болката разяжда душата ми.

Избави ме от тази горчилка!

Чудото ще стори любовта ти.

Агонията стиска сърцето ми.

Мъката ме обладава.

 

Топлина ми дари с ръцете си!

Едва тогава ще съм щастлива и здрава.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??