8 июл. 2006 г., 21:27

Изповед 

  Поэзия
706 0 1

 Изповед

 

Сам съм, Господи, сам съм.

Опитах се да им покажа, Господи,

Но те не видяха, Господи,

Опитах се да им кажа, Господи,

Но те не чуха, Господи,

Ето ме, пак съм при теб,

Отново вперил очи в съвършенството,

Застанал пред портите.

На ада ли, на рая ли?

Ти отсъди тъй както заслужих, Господи,

Но знай, опитах се,

Но знай, борих се,

Но знай, мъчих се,

Но заслужих ли твоята обич?

Ето ме пак сам,

Там доло сред хората,

Опитвайки се да им покажа,

Опитвайки се да им кажа.

Дано, Господи и Този път не умрат

Толкова много хора, за да те търсят,

Покажи им, че си сред тях и че ги обичаш,

Тъй както аз любя Те.

Господи. Прости ми!

© Гъри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Пиле, абе ти да не си повреден нещо , а?
    Незнам на Господ как не му омръзнаха такива като теб!!!
Предложения
: ??:??