27 июн. 2009 г., 00:41  

Изпращам ти... 

  Поэзия » Любовная
1616 0 10

 

                                                                           

Изпращам ти очите на луната -
да пазят твоя сън. Над теб да бди
на ярките звездици светлината.

  

Изпращам ти и слънчеви лъчи,

да топлят дните ти с усмивка -
музика във тях да зазвучи.

 

Изпращам ти и полъх на море,
на чайки песен... А всъщност
ти изпращам просто мен,

 

в себе си събрала всичко свято -
всяка капка  топлина,
която съществува на земята...
за да ти я подаря!

 

© Мартина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??