Плиснато… с обич…
Моят пламък от очите маслинени
теб огрява, в синевата плиснат...
В бъдещето чудно с теб надникваме
и денят ни става топъл и усмихнат!
***
Почувствано… с обич…
Жарко слънце помита всички облаци вън.
Преминават забързано ежедневни задачи.
С теб била съм наяве, продължавам насън...
И душата забравя как се търси и плаче!
***
Прошепнато… с обич…
Посяваш дръзко хиляди желания...
С дъх цяла ме изпълваш лудо!
Улавям вярно твоите послания...
теб дишам, без да се събудя...
***
Изпратено… с обич…
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены
Преминават забързано ежедневни задачи.
С теб била съм наяве, продължавам насън...
И душата забравя как се търси и плаче!
Прелест!!!