26 нояб. 2010 г., 11:00

Изпратих болката да си върви 

  Поэзия » Другая
520 0 1

Доскоро бях крехка и чуплива...
давех се в потока на сълзите.
Бях самотна и ранима...
с мене също плачеха звездите.

В безкрайните ридания задавях се
и въздух сякаш не достигаше.
Пътеките, белязали сърцето, 
скриха се и слънцето не ги намираше.

Но случайно теб намерила,
като знак, изпратен от съдбата.
Болката сякаш съм изгубила...
удавена, потънала най-долу във реката.

Изпратих я да си върви
там, откъдето бе дошла...
в безкрайните тъми,
в плътните завеси на нощта.

© Дария Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Към края на това стихотворени и на мен взе да не ми стига въздух!
Предложения
: ??:??