14 янв. 2023 г., 12:45

Изричайки " Обичам те! " - горя... 

  Поэзия » Любовная, Другая
642 4 6

Изричайки " Обичам те! " - горя -

и днес това е повече от вярно.

Вълшебната ти сила е добра.

Сърцето нека в теб е лъчезарно.

 

И днес това е повече от вярно -

прекрасна си и с образ, и с душа.

В съвремието лудо и коварно

от теб не искам аз да се лиша.

 

Прекрасна си и с образ, и с душа.

След бурите си моята дъга.

Сред лицемерие и сред лъжа

изгряваща надежда си сега.

 

След бурите си моята дъга

и влюбено безспир благодаря.

Любов е, да! Не ще го отрека -

изричайки " Обичам те! " - горя...

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??