5 нояб. 2012 г., 15:03

Изстрадано вече копнение 

  Поэзия » Любовная
601 0 0
  

Привикнах да искам невъзможното. Да чакам безмълвна решения.

Да пия чай с мента, глог или роза. С утайка от мляко. В безцелие. 

Сега до теб толкова е хубаво вчерното стихване в делника.

В неделя Луната ще ми се мръщи, но ще вади теб с пръсти - от вените...


Говоря. С възвишена притихналост. Говоря ти тихо, но влюбено.

Забравям за всичко потиснато. Забравям за всичко не-сбъднато...

Не свикнах да искам и възможното. Да вярвам, че ти си влечение.

И мразя. Да изпадам в безпомощно, изстрадано вече копнение...

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??