20 нояб. 2009 г., 13:12

Извинявай... 

  Поэзия » Любовная
1043 0 3
Извинявай,
че за теб копнея...
и прости ми,
че така живея -
слушам си сърцето,
дишам със страстта,
стремя се към небето,
и ме боли в реалността...

Извинявай,
че ти позволявам...
да властваш във душата ми,
и аз да страдам...
Прости ми за това,
че искам ей така, със шепите си
да раздавам любовта...

Извинявай,
че си позволявам...
да нарушавам
подредения ти свят,
че искам мъничко в замяна -
красиви мигове, поезия,
човешка топлота...

Извинявай,
че правя грешките типични,
че имам пориви първични...
Такава съм -
открита... нелогична...
безумна... влюбена жена!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??