29 июл. 2009 г., 23:30

Извинявайте 

  Поэзия » Философская
706 1 1

 

Не съм тази, за която ме мислите,
няма нищо хубаво в мен.
Излъгах ли ви, хорица?
Как паднахте в моя плен?
Виновна съм, признавам,
измамих ви и нараних,
сърцата смачках ви на топка
и в пожар ги изгорих.
Но те и в огъня живеят
и тупкат си за мен. Уви,
аз лоша съм към вас,
признавам.
Простете ми -
аз съжалявам!

© Маги Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Приемам извиненията! Това е от зодиакалният ти знак!/6/ за това ,че признаваш вината!
Предложения
: ??:??