28 апр. 2021 г., 09:23

Извисяване 

  Поэзия
322 1 14

Очите са пълни със сладост.
Вярата нежно челото целува,
а една позабравена радост,
по нейните стъпки танцува.

Сърцето удря с всички сили,
по вените тече не кръв, а пламък.
Мечтите ми още са живи
и вкусът им е толкова сладък.

Надеждите вече са вкъщи.
Изваждам  усмивките от чекмеджето.
Повдигам се леко на пръсти
и с длани достигам небето.

© Бисерка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??