Жабите се криели в принцеси!
(Мразят принцове - не са лезбийки)
Зеленото туширало процеси,
наричани целувки... (вместо лиготийки)!
Жабите се радвали на дребното!
(Мухите са по-малки от лъжите)
Брадавиците гонят непотребното,
когато са отвън... а не в сърцето скрити!
© Николай Драгиев Все права защищены