27 мая 2021 г., 13:14  

Жажда 

  Поэзия » Любовная
241 0 0

Жаден съм и още как!

Ще те изпия с цялата ти хубост.

И пак! И пак!

Ще те изпия тихо и до лудост

в мен, ще се разлее тази хубост.

Във вените ми, ще бълбука,

в сърцето ми неспирно, ще кипи!

Ще търси изход и пролука

и целият, ще ме горѝ.

Жаден съм и пак,

ще те изпия, моя лудост!

И няма, няма как

да върна прежната си мъдрост.

От жажда я изгубих в твойта хубост.

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??