11 февр. 2009 г., 18:00

Жадувам 

  Поэзия » Любовная
651 0 7

С молитвен шепот във сърцето

жадувам аз единствен миг,

през който ненадейно да се случи

най-светлата, най-бялата любов.

Да бъде пролет пъстроока,

лъчиста обич... и звън във синева,

да бъде вятър, луднал във косите,

когато слънчев лъч погали ги едва.

Да бъде нежност на кокиче

 и ромона на изворна вода,

да бъде птича песен и  дъждеца,

докосващи съдбовно моята душа.

© Здравка Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??