24 мар. 2011 г., 00:35

Жадувана жена 

  Поэзия » Любовная
1036 0 12

                       „Добре е, че ме върна на земята”

                                                 Нели Господинова



Сега съм бяла, гола самодива,

но пак летя над снежните полета.

Крилатите в земята не заспиват

летежа им се мери с ветровете.

 

Дори ранена, там сред тишината

отново ще открия свойто ято...

Не ме обсебвай, аз съм свободата,

разцъфнала във самодивско лято.

 

И нека да танцувам със орлите

да пия жадно капки от росата,

а щом надяна ризата съшита

жадувана,ще долетя крилата.

 

© Йорданка Господинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??