24.03.2011 г., 0:35 ч.

Жадувана жена 

  Поезия » Любовна
1029 0 12

                       „Добре е, че ме върна на земята”

                                                 Нели Господинова



Сега съм бяла, гола самодива,

но пак летя над снежните полета.

Крилатите в земята не заспиват

летежа им се мери с ветровете.

 

Дори ранена, там сред тишината

отново ще открия свойто ято...

Не ме обсебвай, аз съм свободата,

разцъфнала във самодивско лято.

 

И нека да танцувам със орлите

да пия жадно капки от росата,

а щом надяна ризата съшита

жадувана,ще долетя крилата.

 

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??