8 янв. 2009 г., 14:58

Жадувано сбъдване 

  Поэзия
558 0 1
На вятъра никой не ще попречи
да свири танца на листата,
и на птиците с бъбривите си речи,
да веселят гората и цветята.
Сбъдва природата своите красоти -
защо не съдбата нашите мечти ?



Виж, след буря иде слънчева тръпка,
и след зима пролет пак съживява
над земята всеки корен, лист и пъпка,
и всеки път природата се възкресява -
защо ли нас съдбата ни пречи и следи -
и все побеждава жадувани мечти !

("Жадувано сбъдване" - Наталия Георгиева)

© Наталия Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Стига да вярваш много силно...няма несбъднати мечти!Поздрав с усмивка !
Предложения
: ??:??