25 мар. 2010 г., 20:08

Жарава 

  Поэзия » Любовная
549 0 2

Паря ли...
Изгарям ли те нежно,
усещаш ли искрите на жарта?!
Прелъсти ме толкова копнежно...
Не гаси ме... сподели страста...
Изморих ли те?
Без дъх остана!

Бушувам с ярост пламенна -
пулсираща, ефирна, огнена -
заливам трепетно плътта...
Потръпваш ли?

Докосвам те...
Палава искра съм аз за теб.
Ненаситно, жадно те изпросвам,
разпалвам нежно и във теб жарта...

© Виолета Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??