Красиви думи всеки може да ти каже.
Но иска се умение да те разтапя на водна баня, като шоколад…
В гърдите свие ли те, задух имаш ли във дробовете… Не! Не ти говоря за страдание!
Гориш отвътре… Сърцето го обзема жега - става Ад!
Навсякъде по цялото ти тяло топлина!
Със зачервени бузи… От срам ли? Или алкохол намесен е в играта?
Една усмивка завладяла е безотговорно денонощието ти, а гласът - какъв рефрен…
В любовта не е, като във войната - рядко има брат за брата!
Осмисли ли се вече съществуването ти до днес?
Как много искаш да разкажеш, но пък мисълта устата ти изпреварва…
Как някой просто празно слушат те, а други с очите си четат те… С интерес…
Мечтател си ако си мислиш, че всичките ти вярват.
Но щом е лято, време е да падат дрехи и задръжки!
От пламъци в очите, в гърдите огън всичко в нас ще изпепели…
Когато си поискал нещо, дръж се мъжки!
За да се разрасне затоплящата те емоция, то ти я сподели!
Докосване… Дали телесния контакт е нужен?!
Най-малките детайли могат да разрастнат истински пожари…
Намериш ли това, което те кара да гориш…
Помни!
Рискът много е голям! Настава жега! И адски много пари!
© Съби Седник Все права защищены