1.07.2023 г., 19:57 ч.  

Жега 

  Поезия » Любовна
197 0 0

Красиви думи всеки може да ти каже.

Но иска се умение да те разтапя на водна баня, като шоколад…

В гърдите свие ли те, задух имаш ли във дробовете… Не! Не ти говоря за страдание! 

Гориш отвътре… Сърцето го обзема жега - става Ад!

 

Навсякъде по цялото ти тяло топлина! 

Със зачервени бузи… От срам ли? Или алкохол намесен е в играта? 

Една усмивка завладяла е безотговорно денонощието ти, а гласът - какъв рефрен…

В любовта не е, като във войната - рядко има  брат за брата!

 

Осмисли ли се вече съществуването ти до днес? 

Как много искаш да разкажеш, но пък мисълта устата ти изпреварва…

Как някой просто празно слушат те, а други с очите си четат те… С интерес…

Мечтател си ако си мислиш, че всичките ти вярват.

 

Но щом е лято, време е да падат дрехи и задръжки!

От пламъци в очите, в гърдите огън всичко в нас ще изпепели…

Когато си поискал нещо, дръж се мъжки!

За да се разрасне затоплящата те емоция, то ти я сподели!

 

 

Докосване… Дали телесния контакт е нужен?!

Най-малките детайли могат да разрастнат истински пожари… 

Намериш ли това, което те кара да гориш… 

Помни! 

Рискът много е голям! Настава жега! И адски много пари!

© Съби Седник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??