4 авг. 2010 г., 12:47

Желаната моя любов 

  Поэзия
626 0 7



Желаната моя любов

Онази любов -
всеотдайна и трепетна -
която съблича ума ми на пръсти;
която в сърдечната област шепне
и е със сила да къса;
която
разлиства,
разнежва,
разтапя ме;
която дръзко и сладко ме пáри -
онази любов
от старите рафтове
на моя вечно
зелен
светофар.

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??