27 нояб. 2008 г., 15:42

Желание 

  Поэзия » Пейзажная
1582 0 20

Обичам ширините на морски простори,

мамят ми очите далечни хоризонти,

нощният блясък на луната лъчиста,

огряла пътека брилянтно сребриста.

 

С ладия лека да се понеса по нея,

сред шепот на вълните да стигна кея,

де радостта е вечна, не вехне красотата,

тъга и печали са чужди за душата.

© Мадлен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??