25 нояб. 2005 г., 22:43

Желание 

  Поэзия
805 0 0

Искам да докосна лицето ти,

да погаля топлите  устни,

които разтуптяват сърцето ми

и искат от мене да вкусят.

 

Искам да повярвам на думите,

които изричаш наяве,

да прогоня всяко безумие

и всичко зад нас да оставя.

 

Искам да се сгуша в ръцете ти,

уморена от дългия ден

да забравя навеки  греха ти

и приема тази сила в мен.

 

Искам да заспя затоплена,

да усетя как целуваш косите ми

и пазиш съня ми от спомена,

че бил си  само в мечтите ми.

 

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??