17 янв. 2013 г., 10:06

Желание 

  Поэзия » Философская
425 0 2

Ах, как искам да се върна

назад в годините добри!

Към детството да се обърна

преди косата да сребри.

 

Звъни отминала камбана

и този звук потъва в мен.

Началото си да подхвана

от детското на своя ден.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??