30 июн. 2009 г., 00:11  

Желание 

  Поэзия » Любовная
631 0 1

Да бъда аромат от теменужки пожелах си,
в стаята ти нежно и ефирно да ухая
и да ме вдишваш надълбоко в гърдите,
да ме почувстваш колко те обичам.
 
И топъл полъх искам аз да бъда,
когато взираш се в морето, замечтано,
лицето мило да погаля с чувства

да те прегръщам и отнасям надалече.
 
С лъчите слънчеви жадувам да се слея,
за да надниквам във очите ти дълбоки,
да бъда светлина за теб и топлина да давам
и да докосвам устните ти с трепет.
 
Мечтая си всичко за тебе да бъда
дали ще ме обикнеш с любовта си ...
но човек съм и остава само да копнея 
и твоето сърце така да ме бленува...

 

 

                                                                                                                              На Н.

© Милен Флоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??