Дар са за тебе тези цветя
и живота - на теб го обричам!
В молитви името ти шептя,
повярвай, мила - аз те обичам!
На всякакви жертви за теб съм готов -
и на край света да отидем двама!
Без часовник и дати, само с любов!
Аз - твоят рицар, ти - мойта дама!
Може би звучи ти "демоде" -
така бе в приказката стара.
Просто моля, влакът ми да спре
в сърцето ти - мечтана гара!
1995
© Калин Пантов Все права защищены