30 июл. 2024 г., 15:35

Желание 

  Поэзия » Любовная
147 0 0

Душа бе тъжна сред мрака,

копнееше за слънчеви лъчи,

хиляди сълзи за тях изплака,

но ти дойде и тя се облекчи!

 

Момиче чудно, ти дойде пред мен,

тъга се замени с ведро настроение!

Пълен с хубави мечти, обнадежден,

намерих в теб доброта и спасение!

 

Ангел светъл ме избави от страдание,

свърши студена зима, дойде пролетта!

Върни се при мен, прекрасно създание,

нека към звездите с теб волно полетя!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??