22 нояб. 2007 г., 14:48

Желание 

  Поэзия » Любовная
631 0 6

Погледни ме, толкоз ли е трудно
в погледа ти нежност да личи?
Погледни ме, нищо друго не желая,
само гледай ме с изгарящи очи.

 

Пожелай ме, нека да усещам как
целуваш ме от страст опиянен.
И мечтай ме, тихо ми прошепвай,
че попаднал си под моя плен.

 

Докосни ме, нека да изтръпвам,
щом усещам парещите ти ръце.
Прегърни ме, искам да се скрия
в теб, далеч от всички страхове.

 

Говори ми, нека да повярвам,

че за теб съм всичко на света.
Целуни ме, остани така до мен,
имаш вече моето сърце

 

11.04.2007

© Александра Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??