19 сент. 2010 г., 17:21

Желание 

  Поэзия » Любовная
731 0 0


Ще ме търсиш в нощите си самотни, в нощите обзела те радостта.

Ще искаш да почувстваш допира на тялото ми, както тогава...

Ще се оглеждаш за моята усмивка, ще си спомняш всяко мое движение.

Ще искаш да те погледна с онзи поглед, който само аз умея.

Ще мечтаеш да целувката, с която така и не те дарих.

И, когато ме зърнеш, единствено ще промълвиш името ми...

А аз, с усмивката си нежна и погледа дълбок,

ще ти призная колко дълго чаках този миг...

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??