Желанието в очите ти
да защитиш живота ми
със силата уникална -
е истинският живот.
Привличаш спонтанно
с обичта си любовта ми.
Незабравимо е да показваш
добротата си.
Свободата спасява.
Силата на смелоста
и сърцата
препуска със смисъл,
за да се живее.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены