2.08.2009 г., 15:15 ч.

Желанието в очите ти 

  Поезия
570 0 3

Желанието в очите ти

да защитиш живота ми

със силата уникална -

е истинският живот.

Привличаш спонтанно

с обичта си любовта ми.

Незабравимо е да показваш

добротата си.

Свободата спасява.

Силата на смелоста

и сърцата

препуска със смисъл,

за да се живее.

 

                                                                     Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??