12 мар. 2013 г., 13:22  

Желания 

  Поэзия » Другая
555 0 2

С очи си  обезпечавам недостатъци,

потърси  във тях отвъд тъгата

и виж онези гаснещи отблясъци,

как последен танц рисуват пред  зората.

 

Аз чукам по вратата - отвори ми, 

отвори на безполезните желания,

нека влязат и поседнат само миг,

скрити от неловкото мълчание,

което жестоко с Коса ги преследва

да вземе и последната им  същност,

за да може после тишина да последва, 

тишина за една отчаяна вечност.

© Радост Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • С очи обезпечавам свойте недостатъци,

    потърси във тях отвъд тъгата

    и виж в онези каменни отблясъци,

    що отразяват светлината във реката.


    Прелест! Поздравявам те!
  • Вълнуващо! Поздрави за хубавия стих!
Предложения
: ??:??