2 апр. 2022 г., 11:19

Жена 

  Поэзия » Любовная, Другая
686 0 1

Жена съм и това е. 

Една такава неподправена... 

Твърде емоционална

Често и банална... 

 

Една такава крехка.. понякога.. 

Друг път силна и упорита. 

Стигам дъното и се изкачам.. 

До нови върхове достигам.... 

 

Понякога съм дива, неукротима

Като вятър неудържима.. 

Понякога попарвам те.. 

Друг път те заливам..

 

Това съм аз, жена обикновенна.. 

И в обикновенни дрехи необикновенна.. 

С блясък в(ъв) очите

И усмивка до ушите. 

© Цони Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??