9 окт. 2008 г., 16:46

Жена на Природата 

  Поэзия » Другая
652 0 10

Аз съм само една

                                                  грешница.

Днес съм щастлива

                                   - утре - окаяна;

днес съм желана         

                                   - утре - отхвърлена;
                               
днес съм Любов

                                   - утре -  омраза;

Аз съм просто жена

                                  - Жена на Природата!

© Латинка-Златна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??