9 мар. 2008 г., 13:35

Жена съм  

  Поэзия » Любовная
485 0 3
                           Жена  съм


                  Жена съм, за да те обичам,

                  любовта гореща да предам

                  и децата ни щастливи,

                  да пребъдват с тоя плам.


                  Да искри огнена жарава,

                  вятърът да ме прегръща,

                  всяко цвете, всяка ласка,

                  пак при теб да ме завръща!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??