8 мар. 2013 г., 14:10

Жена съм 

  Поэзия » Другая
596 0 7

Жена съм и нося
магия в очите си,
на билки и пролет
ухаят косите ми.
Извор от обич
са моите устни,
слънчев лъч
е сърцето ми
чувствено.
Погалиш ли ме
с нежни пръсти,
единствено за тебе
ще цъфтя,
в сърцето -
огън ще ти стъкна,
ще те поръся
с цветове от дъга.
За тебе ще отключа Рая,
с милувка ангелска
ще те даря.
Повярвай -
магията зная,
тя е в мен...
защото съм жена. 

© Валентина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??