9 мар. 2011 г., 11:09

Жената 

  Поэзия
700 0 1

 

Често е различна

Естественно критична

Суетността ù е черта

Търси вечна красота

Интереса на мъжа чертае

Тайно той за нея си мечтае

 

Отваря на сърцето му вратата

Събужда в него сетивата

Може да е нежна и безшумна

Или буря неразумна

 

Много пъти се променя

Ала тя душата си не сменя

Рая създава на земята

Това е тя ЖЕНАТА

 

 

 

© Богдана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ДА!!!Усетила си правилно жената Боги!!!Поздрав и честит празник на патерици .Много топлинка и усмивки!!!
Предложения
: ??:??