28 мая 2013 г., 10:58

Жената, която не се обърна 

  Поэзия
499 0 0

 

 

със ефирна безначалност

плуваше

в живите пясъци

по брега на времето

стъпките ù

оставяха следи

от блестяща прозрачност

походката ù

дишаше безвремие

 

и нямаше име

и нямаше страх

и нямаше възраст

и нямаше дрехи дори

 

само в нежност

облечена

вървеше

вървеше

вървеше...

 

жената

която отмина

без

да се обърне

 

 

© Соня Емануилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??