Жената в Любовта винаги е безразсъдна...
...И като дъжда неочакван,
или внезапния Вятър,
и като светлата утрин
нахлула ми във душата;
и като блясък от мълния
през Живота преминал,
и като въздуха пълен
с дъх на озон и на биле;
и като песента смутена
на пролетната планета,
и като страстта за летене
незакърняла с крилете;
и като властта, със която
синевата привлича,
и като необходимостта за Жената
да я обичат и да обича:
е Любовта ти задъхана,
от която изтръпвам...
-Колко много желания
във една Безразсъдност!...
д-р Коста Качев
© Коста Качев Все права защищены