7.01.2013 г., 11:35 ч.

Жената в Любовта винаги е безразсъдна... 

  Поезия » Философска
570 0 6

 

 

 

 

Жената в Любовта винаги е безразсъдна...

 

...И като дъжда неочакван,

или внезапния Вятър,

и като светлата утрин

нахлула ми във душата;

 

и като блясък от мълния

през Живота преминал,

и като въздуха пълен

с дъх на озон и на биле;

 

и като песента смутена

на пролетната планета,

и като страстта за летене

незакърняла с крилете;

 

и като властта, със която

синевата привлича,

и като  необходимостта за Жената

да я обичат и да обича:

 

е Любовта ти задъхана,

от която изтръпвам...

 

-Колко много желания

във една  Безразсъдност!...

 

д-р Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??