13 июн. 2007 г., 10:32

Жестока борба  

  Поэзия
758 0 1
Заради теб, любими, водя
най-жестоката борба сега.
Опитвам се да се преборя с живота:
неясно като в мъгла той ми подмята препятствията
и чака от мен да се защитя.

Защо всички искат любовта ни да загине?
Защо всички искат ти да си далеч от мен?
Защо живота ме остави да се боря тъй жестоко
като раздели теб от мен?

Пиша ти сега писмото с мастило то сълзи,
подпечатвам го с горещи устни
и надявам се, когато ти го прочетеш, да вярваш,
че аз ще успея да се преборя за любовта ни.

Защо всички тези хора искат да ни разделят?
Знам, че ти не си за мен, но сърцето няма да ме лъже,
нито твоето ще лъже теб.
Знам, ти сега си далече, но борбата още не е
свършила и аз ще дойда отново при теб.
Знам, знам, че  ти знаеш, че  за теб,
любими мой, съм готова да умра.




© Джени-фенка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не умирай миличка заради никой! Животът си е твой и ти е даден от майка ти и от Бога за да сътвориш чудеса като това да пишеш и да се докажеш! Бъди щастлива!
Предложения
: ??:??