Сърцето ми сломено пред света тупти,
за обич моли то,
просто чиста любов без нищо в замяна.
А хората така жестоки са,
да обичат могат само, когато им е изгодно
или когато се чувстват самотно.
Но дойде ли при тях някой друг, който
нещо скъпо им предлага, ще те зарежат
без да им тежи,
вината е в теб - това ще ти кажат,
и ще те оставят!
© Пламена Райчева Все права защищены