Nov 8, 2019, 3:55 PM

Жестокост 

  Poetry » Phylosophy
489 0 1

Сърцето ми сломено пред света тупти, 

за обич моли то, 

просто чиста любов без нищо в замяна.

 

А хората така жестоки са,

да обичат могат само, когато им е изгодно

или когато се чувстват самотно.

 

Но дойде ли при тях някой друг, който

нещо скъпо им предлага, ще те зарежат

без да им тежи,

вината е в теб - това ще ти кажат,

и ще те оставят!

© Пламена Райчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??