21 апр. 2008 г., 08:20

Житейска математика 

  Поэзия » Другая
594 0 9
 

Мотика без дръжка,

писец без перодръжка,

вяра без тяло,

дух без цяло,

мъжът без жената,

жената без децата,

писалка без мастило,

дете, без да е мило...

все ще са наполовина,

все ще са като без цветя градина.

Само в математиката може

2 + 1 да е три,

но в живота и може, и не може,

стига да има кой правилно да брои!

 

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??