18 июн. 2012 г., 09:23

Житие 

  Поэзия » Другая
427 0 0

Житие

 

Вземете ме, мои пътища познати,

ширнали се надалеко

по земята, що се рони

всичко свято и нелепо.

 

Вземете моята жажда светла,

понесете ме в светлите простори

и туй, що тук остане,

да се разлее по земята.

 

Злото в добро да се превърне,

това бездушие студено,

потънало с пътищата ми познати,

потънало в тази човешка злоба.

 

 

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??