20 нояб. 2012 г., 19:57

*Жив 20.11.2012 

  Поэзия » Философская
379 0 4

Промени се самотата.
Ежедневието се оцвети.
Спокойна е душата,
щом любовта лети.

Просто е - избирам да се радвам.
Харесва ми да съм щастлив.
Постоянно себе си се изненадвам
колко е прекрасно да съм жив.

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??