20 nov 2012, 19:57

*Жив 20.11.2012 

  Poesía » Filosófica
378 0 4

Промени се самотата.
Ежедневието се оцвети.
Спокойна е душата,
щом любовта лети.

Просто е - избирам да се радвам.
Харесва ми да съм щастлив.
Постоянно себе си се изненадвам
колко е прекрасно да съм жив.

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??