20.11.2012 г., 19:57 ч.

*Жив 20.11.2012 

  Поезия » Философска
371 0 4

Промени се самотата.
Ежедневието се оцвети.
Спокойна е душата,
щом любовта лети.

Просто е - избирам да се радвам.
Харесва ми да съм щастлив.
Постоянно себе си се изненадвам
колко е прекрасно да съм жив.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??