12 дек. 2010 г., 18:04

Живеем във време... 

  Поэзия
549 0 1

ЖИВЕЕМ  ВЪВ  ВРЕМЕ...


Живеем във време - продажно.

Време - на мъст, на лъжа.

Време - загубило смисъл за мъж, за жена.

Време - поклонник на чужда земя - за шепа пари.

 

Време - на  самозабрава.

Време - на интрига, саморазправа, клюка, кавга.

Време - загубило съвест и знание.

Време - на тъпо, без гънка - съзнание.

Време - забравило за отговорност, семейство, деца.

 

Всеки е съдник - на истории, живот... и съдба.

 

Време - забравило чувства - морал.

Време - подвластно на поквара, пари, измама и кал.

Време - обладано от страст и измяна.

Забравило смисъла на думата... мамо.

 

Продават се чувства, продават се майка, баща.

Продават се - брат и сестра.

 

Време - забравило смисъл за

свян, съдба и... свобода.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??