3 апр. 2011 г., 20:19

Живееш в сърцата ни 

  Поэзия » Другая
745 0 3

Ти остави след себе си диря,

която времето не ще заличи.

Ти бе пример за мъдрост, за сила,

за човечност, за дух несломим.

 

Ти докрай се раздаде за всички

като баща, брат, приятел, любим.

Няма те, но живееш в сърцата ни.

И си част от нас. Благодарим.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??