23 нояб. 2005 г., 19:43

Живей 

  Поэзия
878 0 2

Живей

 

Живей, за да прощаваш на ближния.

Живей, за да прощаваш на себе си.

Живей, за да прощаваш на всички.

Живей за онзи кратък миг,

когато ще се почувстваш наистина човек.

 

Живей, за да видиш синьото небе нощем.

Живей, за да докоснеш звездите.

Живей, за да почувстваш любовта.

Живей, за да усетиш живота.

Живей с приятлите си за цял живот.

Живей, за да осъзнаеш защо хората са хора

и защо са създадени.

Живей за онзи кратък миг,

Когато самата ти ще си звезда!

© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??